GüncelDemo Talebi

Mayalı Kek Harcı ile Müşterilerinizi Etkileyecek Kek Tarifleri Hazırlama Rehberi

Profesyonel mutfaklarda pasta ve fırın ustalarının işini kolaylaştırmak için ilk kez Pakmaya tarafından geliştirilen Pakmaya Mayalı Kek Harcı, her seferinde mükemmel kabarıklığıyla ve lezzetiyle hayranlık uyandıracak kek tarifleri hazırlamayı mümkün kılıyor. 

Raflarınızı lezzetli ve mis kokulu olduğu kadar mükemmel kabarıklığa ulaşmış, iştah açan keklerle doldurmak için siz de mayalı kek harçlarını tercih edebilirsiniz. Hem kakaolu hem de sade çeşitleri bulunan Pakmaya Mayalı Kek Harcı kullanarak nasıl enfes kekler hazırlayabileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Müşterilerinizi Hayran Bırakacak Keklerin Sırrı: Mayalı Kek Harcı

Pakmaya Mayalı Kek Harçları, tadı ve kokusuyla müşterilerinizi hayran bırakacak enfes kabarmış kekleri, pratik bir şekilde yapmanızı sağlar. Farklı kek tariflerinde kullanabileceğiniz Pakmaya Mayalı Kek Harcı sayesinde her seferinde enfes kabarıklıkta ve lezzette kekler yapmak için dikkat etmeniz gerekenler ise şu şekilde:

Hem Pastalık Hem Ekmeklik Un ile Birlikte Kullanın


Uygulayacağınız kek tarifine göre Pakmaya Mayalı Kek Harcı Sade veya Pakmaya Mayalı Kek Harcı Kakaolu çeşitlerinden tercih ettiğiniz birini, pastalık veya ekmeklik una doğrudan ekleyin.

Ek Kabartıcı İlave Etmeden Tarifi Hazırlamaya Başlayın


Mayalı kek harçları, iyi bir kabartıcı ve lezzet verici olduğundan kek tarifini yaparken hamur kabartma tozu, şekerli vanilin ya da kek geliştirici gibi ilave ürünler kullanmanız gerek kalmaz. Pakmaya Mayalı Kek Harcı Kakaolu çeşidi ile yapılan keklerin hamuruna ek kakao ilavesi de gerekmemektedir. Bu da hem malzeme maliyetlerinde hem de zaman konusunda tasarruf etmenizi sağlar.

İster Konveksiyonel İster Taban Fırında Pişirin

Mayalanan kek hamuru artık fırına girmeye hazır. Bu noktada halihazırda mevcut olan fırınınız konveksiyonel veya taban fırın olsun her iki tip fırında da mükemmel sonucu elde edersiniz. Pakmaya Mayalı Kek Harçları ile hazırladığınız keklerinizi pişme süresi sona erdiğinde müşterilerinizin beğenisine sunabilirsiniz.

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN