GüncelDemo Talebi

Mayalı Poğaça Harcı Neden Pastanelerin ve Fırınların Olmazsa Olmazı?

Fırın ve pasta ustaları için geliştirilen kabarma garantili, mahlep lezzeti içinde, kendinden mayalı Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı, fırınlara ve pastanelere yepyeni bir soluk getiriyor.

Mutfak profesyonellerine birçok açıdan kolaylık sağlayan Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı kullanmanın başlıca avantajları ise içeriğimizin devamında sıralanıyor. Siz de mahlep lezzetiyle ve mis kokusuyla müşterilerinizi etkileyecek tarifler hazırlamaya yardımcı olan bu harçlarla ilgili tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

Mayalı Poğaça Harcı Kullanmanın Avantajları

En temel işlevi ek kabartıcı kullanmaya gerek duymadan her seferinde ideal kabarıklığa ulaşan yumuşak ve lezzetli poğaçalar yapmayı sağlamak olan Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı, fırın ve pasta ustalarının üretim sürecini önemli ölçüde pratikleştiriyor. 

Koruyucu içermeyen Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı’nı kullanmak için ise yalnızca paket içerisindeki toz karışımı poğaça malzemeleri ile birleştirmek yetiyor. Peki bu profesyonellere özel içeriğin sağladığı diğer avantajlar neler?

Pastalık Un Veya Ekmeklik Un ile Yapılır

Pastalık un ya da ekmeklik un ile yaptığınız pek çok tarifi Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı ile yapabilmeniz mümkün. Hem leziz, hem yumuşacık, hem de muhteşem kabarıklıkta ürünleri en pratik şekilde yapmak için Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı’nı una eklemeden önce su ile karıştırmak yeterli olacaktır.

Ek Kabartıcı Gerektirmez

Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı kullanarak yapılan tarifleri ideal kabarıklığa ulaştırmak için ek kabartıcı kullanmaya gerek yoktur. Müşterilerin severek tüketeceği puf puf kabaran poğaça, açma ve çörekler hazırlamak için yalnızca Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı kullanmak yeterlidir. 


Mahlebi İçindedir

Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı kullanıldığında pastane ve fırın ürünlerine kokusu ve tadıyla zenginleştiren mahlebi sonradan eklemeye gerek duyulmaz. Kendinden mahlepli mayalı poğaça harcı sayesinde kokusuyla akılları baştan alacak poğaçalar hazırlamak için başka malzemeye ihtiyacınız olmayacak. 

Tüm Mayalı Ürünler İçin Uygundur

Mükemmel kabarıklıkta ve lezzette poğaçalar yapmayı sağlayan Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı ile sade, patatesli, dereotlu pek çok poğaça çeşidini kolaylıkla yapabilmek mümkündür. Poğaça çeşitlerinin yanı sıra pastacılık ve unlu mamüllerde, tezgahlarda olan bütün mayalı ürünlerin (açma, paskalya çöreği, tahinli ürünler) yapımında da kullanıma uygundur.

Konveksiyonel ve Taban Fırınlara Uygundur

Hem konveksiyonel hem de taban fırınlarda kullanım için uygun olan Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı, profesyonellere özgürlük sunmaktadır.

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN