GüncelDemo Talebi

Fırın Ustalarının Olmazsa Olmazı 5 Pakmaya Ürünü

Yoğun bir çalışma temposuna sahip olan fırın ustaları, üretim sürecinde pek çok farklı malzemeye ihtiyaç duyuyorlar. Ancak bazı malzemeler var ki, onlar olmadan fırın raflarının dolması ya mümkün olmuyor ya da süreç epey uzadığı için ortaya verimli bir çalışma koyulamıyor.

Örneğin un, su, tuz gibi fırınların temel yapı taşı, olmazsa olmaz malzemelerdir. Biz de pasta ve fırın ustalarının buluşma noktası Pakmaya Profesyoneller Dünyası olarak neredeyse un, tuz, su kadar olmazsa olmaz haline gelen, artık fırıncıların elikolu gibi görülen, bir fırında mutlaka olması gereken 5 malzemeyi ve fırın ustaları için önemlerini sıralayacağız. 

1. Hamur Mayası

 

Hamur mayası; un, tuz ve su gibi vazgeçilmez olan bir diğer fırıncılık malzemesidir. Ekmek, çörek, poğaça gibi hamurla yapılan ürünlerin kabarmasını sağlayan hamur mayası kullanılmadığı takdirde arzu edilen ürünlerin ortaya çıkması çok zordur.

Pakmaya’nın fırıncıların farklı ihtiyaçları için geliştirdiği hamur mayası çeşitleri, ürün tarifine ve müşteri beklentilerine göre sonuçlar elde etmeyi mümkün kıldığı için fırın ustalarının en çok tercih ettiği ürünlerin başında geliyor. 

2. Ekmek Karışımları

Fırıncılar her gün onlarca ekmek çeşidine imza atarken hazır ekmek karışımları ile üretim sürecini çok daha verimli hale getirme fırsatı bulabiliyorlar. Farklı müşteri beklentilerine göre çok sayıda çeşidi bulunan Pakmaya Ekmek Karışımları, fırın ustalarının en lezzetli ekmekleri en pratik şekilde yapabilmelerini mümkün kıldığı için fırınların bir diğer olmazsa olmazı olarak görülüyor.

Üstelik fırıncılar için özel olarak geliştirilen ekmek karışımları, ekmeklerin yanı sıra çörek ve poğaça gibi diğer hamur işlerine lezzet katmak için de kullanılabiliyor.

3. Ekmek Geliştiriciler

 Sofra ekmeği, hamburger ekmeği, tost ekmeği, sandviç ekmeği gibi farklı ekmek türleri için formüle edilmiş ve ekmeğin tam da istenen yapıda olmasını sağlayan ekmek geliştirici ürünler de fırınların köşe taşlarından. 

Düzgün iç yapılı, güzel hacimli ve ideal kabarıklıkta ekmekler üretmeyi mümkün kılan Pakmaya Ekmek Geliştiriciler, ekmek hamurunun mükemmel bir forma kavuşmasına yardımcı olma görevi üstleniyorlar.

4. Ekşi Mayalı Ekmek Harçları

Mayanın uzmanı Pakmaya’nın fırın ustaları için geliştirdiği ve Türkiye’de bir ilk olan ekşi mayalı ekmek harçları da son dönemlerde fırıncıların en favori malzemelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Her seferinde aynı sonucu garanti eden ve ekmek üretim sürecini son derece verimli hale getiren ekşi mayalı ekmek harçları, dengeli formülü sayesinde ilave maya, lezzet verici ve ekmek geliştirici kullanımı da gerektirmiyor.

Öte yandan farklı çeşitte ürünler elde etmek için de kullanılabilen ekşi mayalı ekmek harçları, fırın ustalarının ürün yelpazelerini çeşitlendirerek kazançlarını artırma imkânı bulmalarına da önayak oluyor.


    
5. Ekmek Dekorasyonu ve Üretime Yardımcı Ürünler

 
Fırın ürünlerinin albenisini artırmak ve lezzetine lezzet katmak için kullanılan dekor ürünleri de olmazsa olmazlar listemize almamız gerekiyor. Fırın ustalarının en büyük yardımcılarından biri olan ve dolayısıyla yardımcı ürünler olarak da anılan bu ürünler sayesinde pideler çörek otuna kavuşuyor, ayçekirdeği içi ile poğaçaların lezzetine lezzet katılıyor, ekmekler keten tohumu ile çeşitleniyor. 

Kısacası müşterilerin damak zevkine uyacak ürünleri çeşitlendirmeye yarayan yardımcı ürünler de mutlaka bir fırında bulunması gereken malzemeler arasında yer alıyor. Eğer siz de üretim ve dekorasyon sürecini geliştirmek isterseniz, ürün seçeneklerini görmek için Pakmaya Yardımcı Ürünler sayfasını inceleyebilirsiniz.

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN