GüncelDemo Talebi

Fırınlar ve Pastaneler İçin Birbirinden Farklı 2 Simit Çeşidi

Mesaiye yetişmeye çalışanların kahvaltı ritüelinin vazgeçilmezi, öğün aralarının doyurucu lezzeti, hafta sonu kahvaltılarının yıldızı simit; bildiğiniz gibi Türk mutfağının en sevilen hamur işlerinden. Her şehrin kendine özgü tarifiyle yüzyıllardır popülerliğini koruyan simit, mayanın uzmanı Pakmaya’nın özel tarifleriyle fırın ve pastane raflarındaki yerini alıyor.

Siz de fırınlarınızda çeşitlilik yaratmak ve müşterilerinize farklı simit alternatifleri sunmak istiyorsanız, raflarınızda profesyonellerin buluşma noktası Pakmaya Profesyoneller Dünyası’nın 2 farklı simit çeşidine yer verebilirsiniz. İşte fırın ve pastanelerin yeni favorisi olmaya aday 2 simit tarifi...

Tahıllı Simit Tarifi

Kendine özgü simit formunda ekşi mayalı ve tahıllı bir lezzete sahip bu tarif ile geleneksel lezzetlerde alternatif arayan müşterilerinizin memnuniyetini kazanabilirsiniz. Üstelik Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Artizan ile mis gibi ekşi maya tadını simide taşırken Pakmaya eka-tahıl Çok Tahıllı Ekmek Karışımı sayesinde de kolayca bol tahıllı bir simit elde edebilirsiniz.

Görüntüsüyle de ortaya adının hakkını veren bir simit çıkarabilmek için Pakmaya eka-dekor Ekmek Dekorasyon Malzemesi kullanabilir ve yulaf ezmesi, ay çekirdeği içi, keten tohumu ve susamdan oluşan bu karışım ile iştahları kabartan bir tarife imzanızı atabilirsiniz. Tahıllı simit tarifinin tüm yapım aşamalarını görüntülemek için tıklayın.

Mısır Patlaklı Simit Tarifi

Fırın ve pastane raflarında müşterilerin dikkatini çekecek kadar iddialı bir ürün olan mısır patlaklı simit tarifinin bu iddiasını lezzetiyle de sürdüreceğine emin olabilirsiniz. Ekşi mayanın kendine has tadına ek olarak içinde mısır ekmeği dokusu da barındıran bu simit tarifini yapmak için ihtiyacınız olan başlıca malzemeleri Pakmaya Spesiyal Mısır Ekmeği Karışımı ve Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Artizan şeklinde sıralayabiliriz.

Hazırladığınız simit hamurunu mısır patlağına bulayarak elde edeceğiniz ilgi çekici görüntüyü dilerseniz kabak çekirdeği veya susam ile de çeşitlendirebilirsiniz. Kokusu ve lezzetiyle müşterilerinizin aklını başından alacak mısır patlaklı simit tarifinin diğer detayları içinse buraya tıklamanız yeterli.

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN