GüncelDemo Talebi

Pastane Menülerinin Vazgeçilmezi Haline Gelecek 4 Enfes Çikolatalı Tarif

Pastanelerin vazgeçilmez parçalarından biri olan çikolata, gerek pasta gerekse tatlı ürünlerinde müşterilerin de en sevdiği lezzetlerdendir. Dolayısıyla menüde yer alan seçenekler içinde olabildiğince fazla sayıda çikolatalı ürün sunmak, pastaneler için en mantıklı adımlardan biri olacaktır.

Biz de pasta ve tatlı ustalarının buluşma noktası Pakmaya Profesyoneller Dünyası olarak çikolata ile harikalar yaratmak isteyen pasta şefleri için birbirinden enfes 4 farklı çikolatalı tarif listelemek istedik. 

1. Karamel Chocolate Mousse

 
Çikolata yoğunluğu ile müşterilerinizin kalbini kazanacağınızı düşündüğümüz Karamel Chocolate Mousse, karamel dolgusu ve krem şantili süslemesi ile menülerin albenisi en fazla ürünlerinden biri olacak kadar da iddialı! Başrolde Pakmaya Bitter Çikolata’nın olduğu Karamel Chocolate Mousse tarifinin detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Çikolata Soslu Kafkas Alman Pastası

 
Lezzetinin sırrı Pakmaya Kafkas Çöreği Karışımı’nda saklı olan Çikolata Soslu Kafkas Alman Pastası, hem çocukların hem de büyüklerin beğenisini toplayacak! Arası pasta kreması ile lezzetlendirilen, üzeri karşı konulamaz çikolata sosu ile taçlandırılan, efsanevi görüntüsüyle iştahları kabartan Çikolata Soslu Kafkas Alman Pastası’nın tarif aşamaları için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Chocolate Passion 

Çikolata tutkunlarını etkilemek için menüye koyabileceğiniz en özel tatlardan biri olan Chocolate Passion, pasta dolabına koyulduğu anda muhteşem görüntüsüyle hemen fark yaratacak bir tarif olarak karşımıza çıkıyor. Ana malzemenin Pakmaya Beyaz Çikolata olduğu Chocolate Passion’ın tarif aşamaları için ise buraya tıklamanız yeterli.

4. Çikolatalı Baklava

 
Geleneksel mutfağımızın en sevilen ürünlerinden baklavanın cazibesini çikolata lezzeti ile katlamaya ne dersiniz? Orijinal baklava reçetesine göre hazırlanan, Pakmaya Bitter Pul Çikolata kullanılarak yapılan şurup ile damak çatlatan formuna kavuşan çikolatalı baklava tarifinin tüm yapım aşamalarını buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN