GüncelDemo Talebi

Pastane Müşterilerinin En Sevdiği 5 Tatlı Çeşidi

Pastane ustalarının deneyimli ellerinden çıkan her lezzet müşterilerin beğenisini topluyor olsa da bazı lezzetlerin yeri ayrıdır. Özellikle tarifini uygulaması ustalık ve beceri isteyen kimi geleneksel, kimi yeni popüler hale gelen tatlılar, pastanelerin en çok rağbet gören ürünleri arasında sıralanabilir. 

İştahları kabartan görüntüsü ve pastane lezzetiyle müşterilerin gönüllerinde yer etmiş bu tatlıların mutlaka sizin menünüzde de bulunması gerektiğini söyleyebiliriz. Peki 7’den 70’e herkesin favorisi haline gelmiş bu pastane tatlıları hangileridir?

1. Trileçe

Balkanların en özel tatlarından trileçe, ülkemizde de ilgiyle karşılanan bir pastane lezzeti olarak karşımıza çıkıyor. Yapım süreci özen isteyen trileçe tatlısını pratik ve tam kıvamında yapma konusunda ise Pakmaya Revani Karışımı ve Pakmaya Pandispanya Kek Karışımı ustaların yardımına koşuyor. 

Siz de Pakmaya Profesyoneller Dünyası’nın trileçe tarifindeki adımları uygulayarak müşterilerinizi etkileyecek trileçelere imza atabilirsiniz. 

2. Fırın Sütlaç

 

Osmanlı saray mutfağının en gözde tatlılarından fırın sütlaç, ustası olmayanın kıvamını tutturması epey zor olan bir tarif olarak değerlendirilebilir. Tam da bu nedenle en fazla rağbet gören pastane tatlılarından biri olan fırın sütlacı, her zaman aynı geleneksel lezzeti yakalamayı sağlayan Pakmaya Sütlaç ile pratik bir şekilde hazırlanabiliyor. 

Pratik ve tam kıvamında fırın sütlaç tarifi için buraya tıklayabilirsiniz.

3. San Sebastian Cheesecake
 

İspanya’nın San Sebastian şehrinden çıkan ve ünü ülkemize kadar ulaşan San Sebastian Cheesecake, şimdilerde pastanelerin en çok talep gören tatlılarından. Yumuşacık dokusu, hafif yanık tadıyla pastane müşterilerinin favori lezzetlerinden biri haline gelen bu tatlının sizin menünüzde de mutlaka olması gerektiğini düşünüyoruz. Eğer siz de bize katılıyorsanız, müşterilerinizin kalbini kazanacak San Sebastian Cheesecake tarifi için buraya tıklamanız yeterli.

4. Tavukgöğsü 

 

Pastane müşterilerinin en sevdiği tatlılar arasında tavukgöğsünü sıralamazsak olmazdı. Kendine has lezzeti ile pastane vitrinlerinin vazgeçilmezlerinden biri olan tavukgöğsü tatlısını yapmanın en pratik ve lezzeti garanti yolu ise Pakmaya Tavukgöğsü kullanmak. Müşterilerinizin ağzına layık tavukgöğsü tatlısının tarif detaylarına ulaşmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

5. Brownie 

İç dokusu hafif nemli, dışı ise kıtır haldeki brownie kek rüzgarı, uzun bir süredir pastane müşterilerini sarmış durumda. Hatta vişneli, kuruyemişli, portakallı, havuçlu gibi orijinal tarifinin farklı malzemelerle çeşitlendirilerek yapıldığı diğer brownie çeşitleri de en az orijinal brownie keki kadar ilgi görmekte. 

Pastane ustaları için özel olarak geliştirilen Pakmaya Brownie Kek Karışımı ile yapılan Türk kahveli brownie tarifinin de büyük beğeni toplayacağını düşünüyoruz. Eğer siz de menünüzde böyle bir lezzete yer vermek isterseniz, Türk kahveli brownie tarifinin detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

Pastane tatlılarının yanı sıra müşterilerinizden tam puan alacak popüler hamur işi ürünlerini öğrenmek için de buraya tıklamanız yeterli.

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN