GüncelDemo Talebi

Pastane Vitrinlerini Süsleyecek En Özel Türk Mutfağı Tatlıları

Pek çok alternatifi ile Türk mutfağı tatlıları uzun yıllardan beri 7’den 70’e herkesin beğenisini topluyor. Hal böyle olunca da pasta vitrinleri pasta şefleri tarafından özenle hazırlanan, göz alıcı görünümüyle önünden geçenleri kendine hayran bırakan nefis tatlılarla donatılıyor.

Biz de  pasta ve tatlı ustalarının buluşma noktası Pakmaya Profesyoneller Dünyası olarak en sevilen Türk mutfağı tatlılarını bir araya getirdik. Eğer siz de albenili görünümü ile iştah kabartan tatlı seçenekleriyle müşterilerinizi etkilemek isterseniz benzersiz tatlar ortaya koymanıza yardımcı olacağını düşündüğümüz listemizi inceleyebilirsiniz. 

Birbirinden Lezzetli Türk Mutfağı Tatlıları

Türk mutfağı, şerbetli tatlılardan sütlü tatlılara kadar farklı damak zevklerine uygun pek çok çeşidi içinde barındırıyor. Her biri ince işçilik isteyen eşsiz tatlarla müşterilerinizi lezzet dolu bir yolculuğa çıkarabilirsiniz. İşte hem görünümü hem de lezzetiyle pek çok pastanenin vitrinini süsleyen en özel Türk mutfağı tatlıları… 

1. Bademli Keşkül

 
Tarihi Osmanlı’dan günümüze dek uzanan keşkül, herkes tarafından sevilen Türk mutfağı tatlıları arasında yer alıyor. Yoğun kıvamı ile kalpleri fetheden keşkül, Pakmaya Bitkisel Krem Şanti ile lezzetine lezzet katıyor. Müşterilerinizin karşı koyamayacağı tatta keşküller hazırlamak için buraya tıklayarak bademli keşkül tarifi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

2. Fırın Sütlaç

Yüzyıllardır afiyetle tüketilen, pek çok kişinin favori sütlü tatlıları arasında yer alan sütlaç zaman ve bol uğraş gerektiren bir tarif olsa da Pakmaya Sütlaç ile zahmetsiz bir şekilde hazırladığınız tam kıvamında sütlaçlar ile müşterilerinizin gönlünü kazanabilirsiniz. 

Türk mutfağı tatlıları içerisinde en sevilen lezzetlerden biri olan, üzeri nar gibi kızarmış Fırın Sütlaç tarifi için buraya tıklamanız yeterli. 

3. Çikolatalı Baklava 

Özellikle bayramların vazgeçilmez tatlarından biri olan baklava, Pakmaya Bitter Pul Çikolata  ile hazırlanmış şerbetiyle bambaşka bir lezzete dönüşürken pastane vitrinlerinin vazgeçilmezi haline gelirken Pakmaya Kakao ilave edilmiş hamuru sayesinde de bir tadan bir daha tatmak istiyor. 

En özel Türk mutfağı tatlıları arasında yer alan Çikolatalı Baklava tarifinin tüm aşamalarını buraya tıkladıktan sonra öğrenmeniz mümkün. 

4.  İrmik Helvası 

 
Vazgeçilmez Türk mutfağı tatlıları arasında yer alan bir diğer lezzet ise hafif nemli kıvamı ile irmik helvası. Sütlü, sade ya da dondurmalı olarak farklı çeşitlerde hazırlanabilen irmik helvası bu sayede pek çok farklı damak zevkini de yakalayabiliyor. 

Pakmaya Şekerli Vanilin ile hazırlanan, kendine has lezzeti ile müşterilerinizin karşı koyamayacağı İrmik Helvası tarifine buradan ulaşabilirsiniz. 

5. Güllü Pudingli Güllaç

 
Ramazan aylarının favorilerinden biri olan güllaç aslında her mevsim tüketilebilen Türk mutfağı tatlılarından. Yumuşacık dokusuna deneyen herkesin bayılacağı Güllü Pudingli Güllaç’ı, Pakmaya’nın pasta şefleri için özel olarak geliştirmiş olduğu Güllü Puding ile hazırlamak ise son derece pratik. 
 
Enfes görünümü ile pastane vitrinlerine göz alıcı bir görünüm kazandıracak Güllü Pudingli Güllaç tarifi için buraya tıklayabilirsiniz. 

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN