GüncelDemo Talebi

Şeflere Özel Pratik ve Farklı Kurabiye Tarifleri

Pastane ve fırınların olmazsa olmaz ürünlerinden kurabiyeler, kullanılan malzemelerle kolaylıkla çeşitlendirilebiliyor. Ancak tam kıvamını tutturmak, hiç şüphesiz ki ustalık istiyor. 

Biz de profesyonellerin buluşma noktası Pakmaya Profesyoneller Dünyası olarak, denenmiş ve lezzeti onaylanmış kurabiye tariflerimiz ile kurabiye çeşitlerine yeni alternatifler eklemek, müşterilerine yepyeni lezzetler sunmak isteyen şeflere özel bir liste hazırlamak istedik.

Eğer siz de iştah kabartan yeni ürün seçenekleri ile müşterilerinizi daha fazla etkilemek isterseniz, sizler için derlediğimiz pratik ve farklı kurabiye tariflerini deneyebilirsiniz.

Mamül Tatlısı

Arap kültürüne ait bir kurabiye türü olan Mamül tatlısının orijinal adı, Ma’moul’dür ve genellikle hurma, badem, ceviz incir, fındık gibi kuru meyve veya kuruyemişlerden oluşan bir iç malzemesine sahiptir. Özel ahşap kalıplar yardımıyla şekillendirilerek karakteristik formuna kavuşan Mamül veya Mamul tatlısı, ülkemizin de damak zevkine uygun olduğu için beğeniyle tüketilmektedir. 

Buğday unu, tereyağı, Pakmaya Pudra Şekeri, irmik, yumurta, Pakmaya Şekerli Vanilin, Pakmaya Hamur Kabartma Tozu gibi temel kurabiye malzemeleri ile hazırlanan Mamul tatlısının detaylı tarife buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Fıstıklı Çatlak

Yediden yetmişe her yaştan müşterinizin kalbini kazanacak Fıstıklı Çatlak adlı kurabiyeler de pratik yapım aşamaları ile ön plana çıkıyor. Şeflerin kolayca hazırlayıp müşterilerine sunabileceği Fıstıklı Çatlak, adını ve rengini hiç şüphesiz ki en sevilen kuruyemişlerden biri olan Antep fıstığından alıyor. Pasta ve kurabiye vitrinlerinin vazgeçilmezi haline gelecek Fıstıklı Çatlak tarifi için ise buraya tıklamanız yeterli!

Tarçınlı Kurabiye

Kokusu, dokusu ve lezzetiyle müşterilerinizi cezbedecek tarçınlı kurabiye de listemizde mutlaka yer alması gereken tariflerden. Tarçın lezzetine çok yakışan portakal kabuğu rendesi ile taçlandırılan içeriği sayesinde müşterilerinize sürpriz yaratacak tarçınlı kurabiye için gereken diğer malzemeler ve tarif detayları için buraya tıklayın.

Çok Tahıllı Zeytinli Tuzlu

İştah kabartan görüntüsüyle diğer ürünler arasından kolaylıkla sıyrılacak çok tahıllı zeytinli tuzlu kurabiyeler, adından da anlaşılacağı üzere lezzetini tahıllı, zeytinli içeriğinden ve haşhaşlı süslemesinden alıyor. Pakmaya Çok Tahıllı Ekmek Karışımı ile pratik bir şekilde hazırlanan çok tahıllı zeytinli tuzlu kurabiye tarifinin detaylarını görüntülemek için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Horlandes


Tezgaha konulduğu anda tükenecek Horlandes kurabiyeler, incirli iç dolgusu ile müşterilerinizin en sevdiği ürünler arasına girecek kadar iddialı bir lezzete sahip. İki enfes kurabiye arasına Pakmaya İncir Dolgusu sıkarak servise hazır hale getireceğiniz Horlandes tarifinin tüm detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

Şefler ve diğer mutfak profesyonellerinin mutfaktaki yeteneklerini geliştirmelerine destek olacak diğer içeriklerimizi de incelemenizi tavsiye ederiz. 

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN