GüncelDemo Talebi

Yöresel Lezzetler: Müşterilerinizin Bayılacağı 4 Kafkas Çöreği

Etrafa yaydığı nefis kokuyla müşterilerinizin gözde lezzetleri arasında yer alan farklı yörelere ait çörek çeşitleri, fırın raflarına zenginlik katmasının yanı sıra müşterilerin de kalbini kazanıyor. Sözünü ettiğimiz çöreklerden bazıları da farklı bir coğrafyadan çıkıp ünü tüm dünyaya yayılan ve Pakmaya uzmanlığı ile lezzetine lezzet katan Kafkas çörekleri… 

Fırın ve pasta ustalarının buluşma noktası Pakmaya Profesyoneller Dünyası olarak hazırlamış olduğumuz içeriğimizde, lezzetini Pakmaya ürünlerinden alan, hem görünümü hem de tadıyla müşterilerinizin zihninde yer edecek 4 farklı Kafkas çöreğini sıralıyoruz. 

Birbirinden Lezzetli 4 Farklı Kafkas Çöreği 

Geleneksel lezzetinin yanı sıra kendine özgü formuyla Kafkas çörekleri, müşterilerinizin beğenisini toplama konusunda son derece iddialı. İşte ustalığınızı konuşturabileceğiniz, görenlerin iştahını kabartacak nefis Kafkas çörekleri… 

1. Pakmaya Mayalı Ekmek Harcı ile Kafkas Çöreği 

Adından da anlaşılabileceği gibi eşsiz lezzetine Pakmaya Mayalı Kafkas Ekmek Harcı ile ulaşan Kafkas çöreği, pek çok farklı bölgede beğeniyle tüketiliyor. Yuvarlak formunu Pakmaya eka-dekor Susam ile tamamlayan Kafkas çöreği, hem görünümü hem de yumuşacık formu ile kısa sürede müşterilerinizin ilk tercihlerinden biri haline gelecek. 

Kokusu ile ayrı lezzeti ile ayrı büyüleyen Pakmaya Mayalı Ekmek Harcı ile Kafkas Çöreği’nin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız tarifin detaylarına buraya tıkladıktan sonra ulaşabilirsiniz. 

2. Kafkas Tahinli Çörek 

İçerisinde bulunan tahin ve kırık fındığın kendine has bir uyum ve mükemmel bir bütünlük oluşturduğu Kafkas tahinli çörek, müşterilerinizin bildiği çöreklerden çok daha özel bir lezzet. İdeal yapısına Pakmaya tarafından geliştirilen Pakmaya Kafkas Çöreği Karışımı ile ulaşan Kafkas tahinli çörek, özellikle tahinseverlerin bir numaralı tercihi olacak. 

Eğer fırın raflarınıza bu nefis çöreğe yer vermek isterseniz buraya tıklayarak Kafkas tahinli çörek tarifinin tüm ayrıntılarına ulaşabilirsiniz. 

3. Haşhaş Ezmeli Kafkas Çöreği

Anadolu’nun en sevilen çörekleri arasında yer alan ve içerisindeki haşhaş ezmesi ile özgün bir lezzete sahip olan haşhaş ezmeli Kafkas çöreği örgü formundaki dış görünüşü ile dikkat çekiyor. 

Haşhaş ezmeli Kafkas çöreği, yumuşak ve kabarık formunu Pakmaya Yaş Maya ile kazanırken Pakmaya Kafkas Çöreği Karışımı ile de ideal kıvama ulaşıyor ve tazeliğini uzun süre koruyor. 

Özellikle baharatlı tatları seven müşterileriniz için geri çevirmesi zor lezzetlerden biri olan haşhaş ezmeli Kafkas çöreği tarifinde hangi malzemeleri kullanmanız gerektiğini ve yapım sürecini öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

4. Kafkas Paskalya Çöreği

Kafkaslarda genellikle Paskalya zamanlarında pişirilen Kafkas Paskalya çöreği, Osmanlı döneminden günümüze ulaşan çörek türleri arasında yer alıyor. 

Kafkas Paskalya Çöreği’nin kıvamını tutturmanızı sağlayan en önemli malzeme ise mayanın uzmanı Pakmaya tarafından siz değerli fırın ustalarımız için geliştirilmiş olan Pakmaya Kafkas Çöreği Karışımı.

Üzerine eklenen file bademler sayesinde enfes lezzetini mükemmel bir görünüm ile taçlandıran Kafkas Paskalya çöreğinin yapım aşamalarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN