GüncelDemo Talebi

Müşterilerinizin Kalbini Kazanacak Sevgililer Günü Tarifleri

14 Şubat Sevgililer Günü’nde, pastane vitrinleri ve fırın rafları da bu özel gün için hazırlanan lezzetlerle süsleniyor. Bu doğrultuda sevdiklerine tatlı bir sürpriz yapmak isteyen kişilerin ilk durağı da eşsiz lezzetlerle donatılmış olan pastane ve fırınlar oluyor. 

Biz de fırın ve pasta ustalarının buluşma noktası Pakmaya Profesyoneller Dünyası olarak pasta ve tatlı ustalarımız için Sevgililer Günü’nde ustalıklarını konuşturabilecekleri enfes lezzetleri bir araya getiriyoruz. 

Listemizde yer alan hem göze hem de damağa hitap bu lezzetler, sizin ustalığınızla bir araya geldiğinde hiç kuşkusuz ki tüm müşterilerinizin beğenisini toplayacak. 

Red Velvet Pasta

Sevgililer Günü’nün rengi kırmızı, olmazsa olmazı da elbette ki özenle hazırlanmış pastalar. Mükemmel görünümü ve eşsiz lezzeti ile sevdiğine seni seviyorum demenin bir başka yolu olan Red Velvet Pasta’ya tam da bu yüzden tüm müşterileriniz bayılacak. 

Red Velvet Pasta’ya asıl lezzetini veren ara kreması Pakmaya Şekerli Bitkisel Sıvı Krem Şanti, Pakmaya Toz Krema ve Pakmaya Beyaz Kuvertür Çikolata ile hazırlanıyor. Katmanlı yapısı ile özgün bir görünüme sahip olan Red Velvet Pasta’nın tarifi için buraya tıklayabilirsiniz.

Vişneli Çikolatalı Çavdar Baget

Sevgililer Günü’nde fırınlarda hemen tükenen ürünlerden biri olan Vişneli Çikolatalı Çavdar Baget’in sıra dışı lezzetine de tüm müşterileriniz hayran kalacak!

Pakmaya Çavdarlı Ekmek Karışımı ile harika bir lezzete ve kıvama ulaşan Vişneli Çikolatalı Çavdar Baget’e özellikle çikolata ve vişne tutkunu aşıklar bayılacak. 

Kurabiye Pasta

Şık görüntüsüyle Sevgililer Günü’nde en çok beğeni toplayan pastalardan biri olan Kurabiye Pasta, adından da anlaşılacağı gibi lezzetli kurabiyelerin tam kıvamında hazırlanmış krema ile bir araya gelmesiyle hazırlanarak mükemmel görünümüne kavuşuyor

Hem görünümüyle hem de lezzetiyle aşıkları etkisi altına alacak Kurabiye Pasta tarifinin detaylarına ise buradan ulaşmanız mümkün.

Lezzeti Pakaşk

Deneyenlerin hayran kalacağı Lezzeti Pakaşk, hem ismiyle hem de lezzetiyle adeta Sevgililer Günü’ne özel bir kek. Pakmaya Yaş Maya ile hazırlanan bu enfes çörek hurma, üzüm, incir ve kayısı gibi kuru meyvelerle lezzetine lezzet katıyor. 

Mükemmel tadıyla müşterilerinizin kalbini çalacak Lezzeti Pakaşk tarifine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Bir Ömür Kafkaşk

Adını aşktan alan bir diğer lezzet ise Bir Ömür Kafkaşk isimli kafkas çöreği. Pakmaya Kafkas Çöreği Karışımı ile hazırlanan Bir Ömür Kafkaşk’ın iç dolgusundaki lezzetin sırrı ise Pakmaya Frambuaz Parçacıklı Meyveli Dolgu ve Pakmaya Vişne Parçacıklı Meyveli Dolgu. 

Bir Ömür Kafkaşk, albenili görünümü ve karşı konulmaz lezzetiyle Sevgililer Günü’nde müşterilerinizin favorilerinden olacak.

Kafkas Galeta

Hem kıvamı hem de lezzetiyle müşterilerinizin bayılacağı bir başka Sevgililer Günü tarifi ise Kafkas Galeta. Kuru üzüm ve ceviz içi ile tadına tat katan Kafkas Galeta, lezzetini elbette ki Pakmaya Kafkas Çöreği Karışımı’na borçlu. 

Yumuşacık dokusu ile Kafkas Galeta, müşterilerinizden tam puan alacak. 

Aşk Burger Ekmeği

Sevgililer Günü’nde fırın raflarının olmazsa olmaz lezzetlerinden biri de elbette ki Aşk Burger Ekmeği. Kalpli görünümüyle Sevgililer Günü’ne çok yakışacak olan Aşk Burger Ekmeği, içerisine salatalık, domates, marul gibi sebzeler ilave edilerek sandviç şeklinde de hazırlanabilir. 

Sevgililer Günü’nde fırın raflarında, lezzetini Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Artizan’dan alan Aşk Burger Ekmeği’ne de yer vermek isterseniz buraya tıklayarak yapımı ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. 

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN