GüncelDemo Talebi

Fırın Ustaları İçin Son Yılların Gözdesi Çavdarlı Tarifler

Faydaları saymakla bitmeyen çavdar, esasında buğdaygiller familyasının bir üyesi. Çavdar tahılının öğütülmesi ile elde edilen çavdar unu ise lezzeti, hafifliği ve yüksek besin değerlerine sahip yapısı ile özellikle son yıllarda hamur işlerinin vazgeçilmez içeriği haline gelmiş durumda. 

Dolayısıyla çavdarlı ürünlerin dünya genelinde artık bir trend olduğunu iddia etmek yanlış olmayacaktır. Buradan yola çıkarak, fırın ustalarının müşteri beklentilerini karşılamak adına ürün yelpazelerinde çavdara mutlaka yer vermeleri gerektiğini söyleyebiliriz. Eğer siz de bizim gibi düşünüyor ve çavdarlı ürünlerle ürün gamınızı geliştirmek istiyorsanız, pasta ve fırın ustalarının buluşma noktası Pakmaya Profesyoneller Dünyası’nın çavdarlı tarif listesine göz atabilirsiniz.

1. Alman Çavdar Ekmeği

Almanların geleneksel ekmek türlerinden Alman Çavdar Ekmeği, ülkemizde de oldukça popüler bir ekmek türü olarak karşımıza çıkıyor. Top gibi yuvarlak formu, yumuşak iç yapısı ve eşsiz görüntüsüyle dikkatleri çeken alman Çavdar Ekmeği, mutlaka sizin de raflarınızda yerini almalı!

Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Çavdar ile pratik bir şekilde hazırlanan ve ideal kabarıklığa ulaşan Alman Çavdar Ekmeği’nin detaylı tarifini buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

2. Çavdarlı Zeytinli Açma

 
Çavdarlı zeytinli açma, mesaiye yetişmeye çalışan müşterilerinizin pratik kahvaltı seçenekleri arasında ilk sıraya girecek kadar iddialı! Hafif tatlı ve oldukça doyurucu bir ürün olduğu için tadan herkesin vazgeçilmezi haline gelecek çavdarlı zeytinli açma tarifi için ise Pakmaya Çavdarlı Ekmek Karışımı kullanmak, işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.

3. Vişneli Çikolatalı Çavdar Baget

 

Sıra dışı lezzetiyle müşterilerinizin beğenisini kazanacak vişneli çikolatalı çavdar baget, özellikle hafta sonu kahvaltıları için en çok satılan ürünlerinizden biri olacak! Pakmaya’nın çavdarlı ekmek karışımı sayesinde harika bir lezzete ve iç yapısına kavuşacak vişneli çikolatalı çavdar baget tarifi, vişneli aroması ve çikolatalı içeriğiyle 7’den 70’e herkesin vazgeçilmezi haline gelecek.

4. Çavdarlı Ramazan Pidesi

Geleneksel ramazan pidesinin yalnızca çavdarlı hali olsa da müşterilerden büyük ilgi görecek bu tarifin özellikle ramazan ayında en revaçta olan ürünler arasında yerini alacağından emin olabilirsiniz. Benzersiz lezzetini Pakmaya Çavdarlı Ekmek Karışımı’na borçlu olan çavdarlı ramazan pidesinin ayrıntılı tarifi ise burada! 

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN