GüncelDemo Talebi

Müşterilerin Beğenisini Kazanacak Başlıca Pasta Modelleri

Profesyonel pasta şefleri, pasta modelleri söz konusu olduğunda seçeneklerin sınırsız olduğunu bilir. Çünkü hayal gücü ve deneyimin birleşmesi ile ve elbette pasta yapımında kullanılan malzemelere de bağlı olarak ortaya çok sayıda pasta çeşidi çıkarabilmek mümkün. 

Bunun için öncelikle pastayla ilgili müşteri beklentilerin belirlenmesi ve sonrasında yapılacak pasta modeli için malzemelerin hazırlanması gerekmektedir. Müşterilerinize hazırlayacağınız pasta çeşitlerine karar vermeden önce Pakmaya Profesyoneller Dünyası’nın sizin için bir araya getirdiği pasta modellerini mutlaka incelemelisiniz.

En Güzel Pasta Modelleri

Pasta modelleri, seçilen temaya göre farklılaşabilmektedir. Bu noktada müşterilerinizin tercih ettiği pasta temaları, pasta türünü belirlerken işinizi kolaylaştıracak bir etkendir. Tema belli olduktan sonra ise elinizdeki malzemeler ve pastayı hazırlamak için ihtiyacınız olan süre de pasta modeline karar vermenizi etkileyecek faktörlerdir. 

Tüm bu unsurları göz önünde bulundurduktan sonra aşağıda sıraladığımız pasta modelleri sizin ustalığınızla enfes lezzetlere dönüşecek.

Baton Pasta Modeli


Tüm pasta modelleri arasında ince ve uzun görünümüyle dikkat çeken baton pastalar, birçok farklı içerikle hazırlanabilmektedir. Meyveli, çikolatalı, karamelli, kuruyemişli gibi bambaşka malzemeler kullanarak yapabileceğiniz baton pastalar, bütün haliyle satışa sunulabileceği gibi dilim halinde de servise hazırlanabilmektedir. Görüntüsüyle olduğu kadar lezzetiyle de herkesi kendine hayran bırakacak bir baton pasta yapmak için dilerseniz Baton Kırmızı Pasta tarifimizi inceleyebilirsiniz.

Chocolate Passion Pasta Modeli

Çikolataseverlerin her zaman ilgisini çekecek bir pasta modeli olan Chocolate Passion, pasta şeflerinin en çok kullandığı malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanabiliyor. Yapım aşamasında biraz teknik dokunuşlar gerektiren Chocolate Passion pasta modelinin tarifi için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Opera Pasta Modeli


Fransız Operası’nın hemen yanındaki bir pastanenin ürünü olan Opera Pasta, farklı tatlardan oluşan katman katman yapısıyla benzer modellerden kolaylıkla farklılaşıyor. Opera çalışanlarından ilham alarak geliştirilen bu pasta modeli, bu yönüyle yaratıcılığını deneyimle birleştiren pasta şefleri için de güzel bir örnek teşkil ediyor.

Portakal Aida Pasta Modeli


Şık görüntüsüyle özel yapım pasta modelleri kadar ilgi toplayan Portakal Aida, adını elbette ana malzemelerinden biri olan Pakmaya Portakal Parçacıklı Meyveli Dolgu ürününden alıyor. Bitter ve portakal lezzeti sevenleri etkisi altına alacak Portakal Aida tarifi için buraya tıklayabilirsiniz.

Prizma Pasta Modeli

Üçgen prizma görünümünden dolayı prizma pasta adını alan bu pasta modeli, 7’den 70’e herkesin beğenisini toplamayı başarıyor. Kat kat formu ile dikkatleri çeken prizma pasta, en çok talep gören pasta modelleri arasında yer alıyor. Üzerini kakao yardımıyla süsleyebileceğiniz prizma pasta tarifine ulaşmak için buraya tıklayın.

Şarlot Pasta Modeli

En beğenilen pasta modelleri arasında mutlaka sıralanması gereken Şarlot Pasta veya Charlotte Pasta da birçok pasta modeline benzer şekilde farklı malzemelerle hazırlanabiliyor. Genellikle meyveli bir içeriğe sahip olan Şarlot Pasta, tadıyla olduğu kadar muntazam görüntüsüyle de ön plana çıkıyor. 

Şeker Hamurlu Pasta Modeli

Doğum günlerinden düğünlere, davetlerden sünnetlere kadar birçok özel güne eşlik eden şeker hamurlu pastalar, etkinliğin temasına uygun formlara sahip olacak biçimde şekillendirilen şeker hamurlarından dolayı yoğun ilgi görüyor. İstediğiniz şekli vermenizi mümkün kılacak şeker hamurları ile bu pasta modelini nasıl uygulayabileceğinizi öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Trio Pasta Modeli

Üç farklı çikolata çeşidi ile hazırlandığı için Trio Pasta adını alan ve çikolata lezzetinin yanı sıra görüntüsüyle de ilgi toplayan bu pasta modeli, pasta raflarında genellikle üzeri süslenerek sergileniyor. Benzersiz bir Trio Pasta hazırlamak için tarifimizi inceleyebilirsiniz.

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN