GüncelDemo Talebi

Pastane Müşterilerinin Çok Seveceği 7 Popüler Hamur İşi Ürünü

Bazı lezzetler vardır ki aynı tadı pastane dışında bulabilmek imkansızdır. Tam da bu nedenle pek çok tarif, “pastane işi” adıyla anılır. Çok fazla talep gördüğü için raflardaki yeri kısa sürede boş kalan bu tür hamur işi ürünlerini tam tadında yapmak ustalık ve beceri ister.

Deneyimli pastane profesyonellerinin ellerinde şekillenen bazı tarifler, giderek daha popüler hale gelmekte ve müşterilerin beğenisini kazanmak adına adeta altın birer anahtar rolü üstlenmekte. İşte her pastanede mutlaka olması gereken 7 popüler hamur işi ürünü...

1. Elma Dolgulu Kurabiye 

Hiç şüphesiz ki kurabiyeler, pastanelerde satışı en çok yapılan hamur işi ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok farklı türü ile müşterilerin beğenisine sunulan kurabiye çeşitleri arasında ön plana çıkan elma dolgulu kurabiye tarifi ise herkesin damak tadına uygun lezzetiyle karşı konulamaz bir ürün haline gelmektedir. Bunda tabii ki kurabiyelerin iştah kabartan tek lokmalık görüntüsü ile tatlı bir sürpriz sunan elmalı iç dolgusunun payı büyük. 

2. Simit Poğaça

Geleneksel pastane lezzeti simit ile bir diğer geleneksel lezzetimiz poğaçanın bir arada sunulduğu ve müşterilerin çok sevdiği simit poğaça tarifi de bu listenin olmazsa olmazlarından. Üzerindeki bol susamı ile simit lezzetini andıran, yumuşacık dokusuyla kusursuz bir poğaça halini alan simit poğaça tarifinin detaylarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Mekik Kek

Son yılların en beğenilen tatlarından mekik kekler de yine pastane müşterilerinin vazgeçilmezleri haline gelmiş hamur işi seçeneklerinden biri olarak değerlendirilebilir. İlgi çekici görüntüsü ve damakları şenlendiren vişne dolgusu ile sizin müşterilerinizin de favorisi olacak mekik kek tarifinin detayları ise burada!

4. Sakallı Poğaça

Yediden yetmişe her pastane müşterisinin en sevdiği lezzetlerden biri olan sakallı poğaça da listemizin demirbaşlarından. Standart poğaça tariflerinden daha küçük boyutları ile son derece ideal bir atıştırmalık olarak karşımıza çıkan sakallı poğaçalar, sakala benzer bir görüntü yaratan maydanoz ve beyaz peynirli iç harcı sayesinde oldukça ilgi çekici bir lezzet haline gelmektedir. Siz de bu hamur işi ürünü ile müşterilerinizin kalbini kazanmak isterseniz, sakallı poğaça tarifimize göz atabilirsiniz.

5. Paskalya Çöreği

Osmanlı’dan günümüze kadar gelen ve dengeli tatlı-tuzlu lezzetiyle gönülleri fetheden Paskalya Çöreği, benzersiz tadıyla olduğu kadar görüntüsüyle de beğeni kazanıyor. Üstelik mayanın uzmanı Pakmaya tarafından profesyonel mutfaklar için özel olarak geliştirilen Pakmaya Kafkas Çöreği Karışımı kullanılarak yapılan Paskalya Çöreği tarifinin benzerlerinden daha lezzetli olacağını ve ideal bir doku kazanacağını da belirtmeden geçmeyelim.

6. Açma


Sokaktan geçen on kişiye pastanelerin en vazgeçilmez ürünü sorulsa, sanıyoruz ki hemen hepsi bu soruya “açma” yanıtı verirdi. Gerçekten de pastanelerin tartışmasız en sevilen hamur işi ürünlerinden biri olan açmalar doyuruculuğu ve lezzetiyle her zaman popülerliğini koruyacak tariflerden. 

Ek kabartıcı kullanmaya gerek duymadan Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı ile mükemmel kabarıklıkta ve lezzette açmalarla fark yaratabileceğinizi belirtelim. Mayalı poğaça harcı ile hazırlayacağınız açma tarifinin detaylarını öğrenmek için tıklayın!

7. Berliner Alman Çöreği

Müşterilerinizin çok seveceği ürünlerinizden biri olacağını düşündüğümüz diğer bir lezzet ise Berliner Alman Çöreği. Her ne kadar Almanların en beğenilen lezzetlerinden biri olsa da bu çöreğin puf puf hamuru ve cezbeden görüntüsüyle Türk pastanelerinin de en popüler ürünlerinden biri olduğunu söylemek mümkün. Eğer siz de bu enfes lezzeti müşterilerinizin beğenisine sunmak isterseniz, Berliner Alman Çöreği tarifi için buraya tıklayabilirsiniz.

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN