GüncelDemo Talebi

Raflara Çeşit Katın: 7 Farklı Ramazan Pidesi

Fırın raflarında Ramazan pidelerine yer açılmaya başlandığı bu dönemde, fırın ustaları da müşterilerinin beğenisini kazanacak farklı pide tarifleri arayışında. Fırın ve pasta ustalarının buluşma noktası Pakmaya Profesyoneller Dünyası olarak biz de fırın ustalarına özel listelediğimiz 7 farklı Ramazan pidesi ile ustaların işini kolaylaştırmak istedik.

Yüzyıllardır Ramazan sofralarının en sevilen simalarından Ramazan pidesini daha lezzetli ve daha cezbedici hale getirecek tarif listemizi inceleyerek siz de mis kokusuyla herkesi fırınınıza davet edecek birbirinden özel Ramazan pideleri hazırlayabilirsiniz.

1. Tahinli Ramazan Pidesi 

Türk mutfağının en özel malzemelerinden tahin ile hazırlanan Tahinli Ramazan Pidesi, özellikle iftar sonrası çayın yanında atıştırmalık olarak tercih edilecek tarifler arasında yer almaktadır. Ayrıca besleyici ve doyurucu olma özelliğinden dolayı müşterilerinize sahur için önerebilirsiniz. 

2. Biberiyeli Ramazan Pidesi

Biberiye, yüzyıllardan beri çeşni olarak kullanılan oldukça faydalı bir bitkidir. Ayırt edici kokusuyla iştahları kabartan Biberiyeli Ramazan Pidesi hazırlayarak müşterilerinizin iftar sofrasını çeşitlendirebilirsiniz. Biberiyeli Ramazan Pidesi’ne alternatif olarak tek hamurdan Kuru Domatesli Ramazan Pidesi veya Sarımsaklı Ramazan Pidesi ya da Zeytinli Ramazan Pidesi de yapabilmeniz mümkün. 

3. Kuru Domatesli Ramazan Pidesi

Birçok tarifte kullanılan malzemelerden kuru domates, en fazla dikkat çekecek Ramazan pidelerinin de içeriğini oluşturuyor. Ramazan ayı boyunca ilgiyi üzerinde toplayacak Kuru Domatesli Ramazan Pidesi tarifinin detayları için tıklayın.

4. Sarımsaklı Ramazan Pidesi

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden sarımsak, Ramazan pidelerini daha leziz hale getirmek için de kullanılabilir. Doğal antibiyotik olarak da anılan sarımsakla lezzetlenen Sarımsaklı Ramazan Pidesi, Ramazan sofralarının baş tacı olacak.


5. Zeytinli Ramazan Pidesi

Ramazan ayı boyunca özellikle sahurda sıklıkla tüketilecek Zeytinli Ramazan Pidesi, müşterilerinizin yoğun ilgi göstereceği bir diğer Ramazan pidesi seçeneği...

6. Çikolatalı Mahlepli Ramazan Pidesi

Çikolatalı Mahlepli Ramazan Pidesi, kendine özgü hoş kokusuyla iftar ve sahur için müşterilerinizin öncelikle tercih edeceği çeşitlerden biri olmaya aday.  

7. Çok Tahıllı Ramazan Pidesi

Çeşidin bol, lezzetin kaçınılmaz olduğu Ramazan sofralarında besleyiciliği ve doyuruculuğu bir arada sunacak Çok Tahıllı Ramazan Pidesi ile müşterilerinizin gönlünü fethedebilirsiniz. 

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN