GüncelDemo Talebi

Ramazan Ayı İçin Ustalara Özel Mayalı Pide Tarifleri

500 yılın üzerinde bir tarihi olan Ramazan pidelerinin ilk olarak ne zaman yapılmaya başlandığı bilinmese de artık günümüzde müşterilerin farklı pide türlerine de rağbet ettiği görülmektedir.

Fırın ustalarının her zaman yanında olan Pakmaya Profesyoneller Dünyası ailesi olarak biz de ustalarımız için Ramazan ayında beğeni toplayacak birbirinden farklı ve leziz Ramazan pidesi tariflerini derlemek istedik. İşte kokusu hamur teknenizden sofralara taşınacak 6 çeşit Ramazan pidesi tarifi…

1. Pakmaya Ekşi Mayalı Ramazan Pidesi Harcı ile Ramazan Pidesi Yapımı

 

Ramazan pideleri için özel olarak geliştirilen Pakmaya Ekşi Mayalı Ramazan Pidesi Harcı, pide hamurunun daha kolay işlenmesini sağlayarak fırın ustalarına büyük kolaylık sağlamaktadır. 

Ayrıca içeriğindeki ekşi hamur tozu sayesinde daha lezzetli ve her seferinde içi yumuşacık, dışı gevrek ramazan pideleri elde etmeyi mümkün kılan Pakmaya Ekşi Mayalı Ramazan Pidesi Harcı ile siz de müşterilerinizin her zaman beğenisini toplayacak pideler yapabilirsiniz. 

2. Çok Tahıllı Ramazan Pidesi

 

Çok Tahıllı Ramazan Pidesi tarifimiz, besleyici özelliğiyle fırın raflarında çeşitlilik görmek isteyen müşterileriniz için ideal bir seçenek olacaktır. 

Mayası içinde ve her seferinde aynı sonucu garanti eden Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Ciabatta ve Pakmaya eka-tahıl Çok Tahıllı Ekmek Karışımı kullanarak hazırlayabileceğiniz Çok Tahıllı Ramazan Pidesi tarifinin detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Siyez Buğdaylı Ramazan Pidesi

Buğday türlerinin atası olarak adlandırılan siyez buğdayına olan ilgi artarken Siyez Buğdaylı Ramazan Pidesi de fırın ustaları için değerlendirilmesi gereken bir tarif olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Geleneksel lezzetlerden biri olan Ramazan pidesinin lezzetini siyez buğdayı ile katlayarak müşterilerinize sunmak için Siyez Buğdaylı Ramazan Pidesi tarifinin detaylarına bakabilirsiniz.

4. Köy Ekmeği Unlu Ramazan Pidesi

Ramazan ayına has tatlardan Ramazan pidesini geleneksel köy ekmeğinin lezzetiyle zenginleştirerek müşteri memnuniyetini artırabilirsiniz. İlave maya kullanımı gerektirmeyen dengeli bir formüle sahip Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Artizan ve Pakmaya eka-tahıl Köy Ekmeği Karışımı ile pratik bir şekilde yapabileceğiniz Köy Ekmeği Unlu Ramazan Pidesi tarifi için tıklayın.

5. Pastane Pidesi

Uzun pide kuyrukları oluşmasına yol açacak türde leziz mi leziz, yumuşacık ve ideal gözenekli pastane pideleri yapmanın sırrı, kaliteli maya kullanmaktır. Pakmaya Yaş Maya ile hazırlayıp doğru bir şekilde mayaladıktan sonra matador veya döner fırında pişirdiğiniz pastane pideleri ile müşterilerinizin beğenisini kazanabilirsiniz. 

6. Kafkas Çörekli Tahinli Pide

Ramazan ayının en güzel tatlarından biri olan tahinli pide, yine müşterilerin en çok rağbet gösterdiği ürünlerden. Fakat ilave maya kullanmaya gerek kalmadan Pakmaya Mayalı Ekmek Harcı Kafkas kullanarak lezzetini zenginleştirebileceğiniz Kafkas Çörekli Tahinli Pideler, neredeyse rafa bile koyamadan alıcı bulacaktır. Kafkas Çörekli Tahinli Pide tarifinin ayrıntıları için buraya tıklayabilirsiniz.

Keşfet

Ücretsiz Danışma Hattı+90 212 267 07 25

E-BÜLTENE KAYIT OLUN